Nieuws

Ontdek hier de laatste nieuwtjes, blogberichten, events en promoties.

Home Nieuws Orac: say what? Nieuwe producten?
8-2-2021

Orac: say what? Nieuwe producten?

Vanwege het grote succes van de 3D Wall Covering producten, verwelkomt Orac drie nieuwe telgen in zijn productfamilie. Designer Orio Tonini ontwierp de W111, W112 en W113. Eén voor één voegen deze producten extra design en dimensie toe aan de ruimte en creëren ze een breed scala aan opportuniteiten om jullie interieur te personaliseren. Bekleed een volledige wand of installeer als lambrisering om een saaie muur om te vormen tot een ware eye-catcher. Of gebruik ze om kamerelementen als een toog, bedhoofd of receptiebalie te pimpen! Vanwege de grote vraag in de markt zijn de meest populaire wandpanelen nu ook beschikbaar in flexibele variant. De W108F, W109F en W110F zullen een verbluffende indruk nalaten!

Vanwege het grote succes van de 3D Wall Covering producten, verwelkomt Orac drie nieuwe telgen in zijn productfamilie. Designer Orio Tonini ontwierp de W111, W112 en W113. Eén voor één voegen deze producten extra design en dimensie toe aan de ruimte en creëren ze een breed scala aan opportuniteiten om jullie interieur te personaliseren. Bekleed een volledige wand of installeer als lambrisering om een saaie muur om te vormen tot een ware eye-catcher. Of gebruik ze om kamerelementen als een toog, bedhoofd of receptiebalie te pimpen! Vanwege de grote vraag in de markt zijn de meest populaire wandpanelen nu ook beschikbaar in flexibele variant. De W108F, W109F en W110F zullen een verbluffende indruk nalaten!
 
 

 

Walls or not made to be boring!

 

Muren zijn machtig. Ze kunnen onzichtbaar zijn, maar ook zoveel meer. Muren kunnen een ruimte samenbrengen of ze verdelen. Ze kunnen de uitstraling van een ruimte bepalen, van sereniteit of grandeur tot gezelligheid of uitbundigheid. Voor ons zijn de muren het element bij uitstek van een interieur. Vandaar dat we er zo gepassioneerd mee begaan zijn. Orac Decor bouwt op 50 jaar geschiedenis, innovatie en kwaliteit om tradities heruit te vinden en om de muren van de toekomst te creëren. We delen graag onze passie met jou.

 

Van Vlak naar gedenkwaardig

 

Orac Decor® breidt zijn assortiment 3D-wandbekleding uit met drie nieuwe producten met hellende oppervlakken, beweging in meerdere richtingen en tastbare texturen, ontworpen door Orio Tonini. Deze esthetische visitekaartjes bieden eindeloze mogelijkheden om jouw muren persoonlijkheid te geven. Speel met licht en schaduw en laat kleuren tot leven komen in je interieur! Bekleed een volledige wand of installeer als lambrisering om een saaie muur om te vormen tot een ware eye-catcher. Of gebruik ze om kamerelementen als een toog, bedhoofd of receptiebalie te pimpen! De 3D wandpanelen zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te plaatsen en zijn gemaakt uit duurzame materialen. Je kan er dus jaren van genieten. Daarnaast hebben ze bewezen thermische en akoestische isolerende eigenschappen.

 

 

 

Kom naar Schellaert!

En ontdek ons assortiment, onze service en ons persoonlijk advies op maat in een van onze Schellaert filialen.

 

Verf, behangpapier, vloerbekleding, gordijnen, zonwering & detailafwerking: bij ons vindt u het allemaal! Kom naar één van onze showrooms en ervaar de voordelen van onze expertise.

 

  • Aalst
  • Grimbergen
  • Beveren
  • Ninove
  • Gent

Bekijk alle Schellaert vestigingen

Volg ons op Instagram

@schellaertverfdecoratie

Nieuws