Nieuws

Ontdek hier de laatste nieuwtjes, blogberichten, events en promoties.

Home Nieuws Arte Easypro: dé Kant - en - klare, spatvrije gel voor het gemakkelijk verwijderen van oude lagen behang
8-2-2021

Arte Easypro: dé Kant - en - klare, spatvrije gel voor het gemakkelijk verwijderen van oude lagen behang

Hij strijkt makkelijk uit en dringt goed door. Zo krijgt Easypro nagenoeg elk soort behang snel van de muur, zelfs geschilderd glasweefsel vormt geen probleem. De afweekgel is geschikt voor elk type muur, ook gipskarton. Bovendien is Easypro milieuvriendelijk en pH neutraal.

 

Eenvoudig in gebruik


De gel is kant-en-klaar, je hoeft dus niets toe te voegen. Je brengt hem makkelijk aan met een langharige verfrol. De meeste behangsoorten zijn na een twintigtal minuten helemaal doordrongen van het product. Je verwijdert de banen dan eenvoudig door ze van boven naar beneden van de muur te trekken.

 

Verwijderen van glasweefsel


Voor professionals is het vast geen geheim: het grote probleem dient zich aan bij het verwijderen van geschilderd glasweefsel. Tot nu toe was dat onbegonnen werk, met Easypro is het voortaan wél mogelijk. Als het glasweefsel is geschilderd met matte verf, kan het zonder voorbereiding worden verwijderd. Is het geschilderd met een ondoordringbare, glanzende verf, schuur je de verf eerst licht op. Easypro dringt door de verflagen heen en zo kan je het geheel verwijderen.

 

Arte Easypro: dé Kant - en - klare, spatvrije gel voor het gemakkelijk verwijderen van oude lagen behang - Blog

Kom naar Schellaert!

En ontdek ons assortiment, onze service en ons persoonlijk advies op maat in een van onze Schellaert filialen.

 

Verf, behangpapier, vloerbekleding, gordijnen, zonwering & detailafwerking: bij ons vindt u het allemaal! Kom naar één van onze showrooms en ervaar de voordelen van onze expertise.

 

  • Aalst
  • Grimbergen
  • Beveren
  • Ninove
  • Gent

Bekijk alle Schellaert vestigingen

Volg ons op Instagram

@schellaertverfdecoratie

Nieuws