Nieuws

Ontdek hier de laatste nieuwtjes, blogberichten, events en promoties.

Home Nieuws Copagro - de keuze van de vakman
25-2-2021

Copagro - de keuze van de vakman

Copagro is een vaste waarde in de distributie van verf en decoratie. De firma werd in 1945 opgericht in België als een coöperatie van vrije groothandels. Ondertussen is zij uitgegroeid tot de marktleider in de BENELUX. Schellaert is dan ook trots reeds jarenlang partner te zijn van Copagro, want ook voor ú als vakman is dit belangrijk!

Uw merk én uw leverancier van merken

 

Copagro combineert de distributie van grote merken met zijn eigen distributiemerk. Zij hebben nl. een belangrijk partnership met belangrijke merken zoals Classidur, Graco, Quick Step, Erfurt, Toupret, Ardex, Anza, Goudhaantje, Wienese... Voor deze merken is Copagro één van de grootste distributeurs in de Benelux. We kunnen u deze gamma's dus aan de beste voorwaarden en met de beste service aanbieden.

Vanuit het centraal magazijn te Temse worden de Schellaert filialen dagelijks beleverd. Zo zijn er maar liefst 6000 artikelen permanent op voorraad bij Copagro. Concreet wil dit zeggen dat Schellaert en Copagro binnen een uiterst korte termijn deze producten tot bij de vakman schilder brengen.

En zo zorgen we samen voor tevreden schilders en decorateurs in Oost-Vlaanderen!

Het volledige COPAGRO assortiment kan u ontdekken op www.copagro.be

 

Kom naar Schellaert!

En ontdek ons assortiment, onze service en ons persoonlijk advies op maat in een van onze Schellaert filialen.

 

Verf, behangpapier, vloerbekleding, gordijnen, zonwering & detailafwerking: bij ons vindt u het allemaal! Kom naar één van onze showrooms en ervaar de voordelen van onze expertise.

 

  • Aalst
  • Grimbergen
  • Beveren
  • Ninove
  • Gent

Bekijk alle Schellaert vestigingen

Volg ons op Instagram

@schellaertverfdecoratie

Nieuws