Nieuws

Ontdek hier de laatste nieuwtjes, blogberichten, events en promoties.

Home Nieuws Anza kwasten en rollen: de beste keuze voor een echte profschilder!
25-2-2021

Anza kwasten en rollen: de beste keuze voor een echte profschilder!

Het makkelijker maken van schilderen is altijd al een uitdaging geweest voor ANZA. Vier woorden komen steeds terug: kwaliteit, functie, ergonomie en design.

ANZA KWASTEN

 

De kwasten van ANZA zijn speciaal ontworpen voor de professionele schilder. Bij het samenstellen van o.a. de vezelmix wordt ieder aspect gewikt en gewogen om het schilderen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, een beter resultaat te bekomen en tijd te besparen.

 

 

ANZA LAK-EN MUURVERFROLLEN

 

Bij ANZA bestaat er voor ieder te schilderen oppervlak een perfect geschikte verfrol ontwikkeld.

  • De witte ANZA rollen zijn geschikt voor gladde ondergronden. Deze rollen zijn te herkennen aan hun dichtheid en korte poolhoogte (Anza Vilt) of langere poolhoogte en meer volume (Anza Platinum). Deze verfrollen zijn ideaal om te lakken. In combinatie met een kwalitatieve lakverf, zorgen ze voor een strak en mooi resultaat!
  • De groene rollen zijn ontworpen om muren en plafonds te schilderen die redelijk glad zijn of al een bepaalde structuur hebben. De poolhoogte van deze rollen is afgestemd om voldoende capaciteit te hebben maar toch niet te veel structuur aan te brengen (Anza MicMex).

 

  

Kom naar Schellaert!

En ontdek ons assortiment, onze service en ons persoonlijk advies op maat in een van onze Schellaert filialen.

 

Verf, behangpapier, vloerbekleding, gordijnen, zonwering & detailafwerking: bij ons vindt u het allemaal! Kom naar één van onze showrooms en ervaar de voordelen van onze expertise.

 

  • Aalst
  • Grimbergen
  • Beveren
  • Ninove
  • Gent

Bekijk alle Schellaert vestigingen

Volg ons op Instagram

@schellaertverfdecoratie

Nieuws