Nieuws

Ontdek hier de laatste nieuwtjes, blogberichten, events en promoties.

Home Nieuws Jotun Demidekk Infinity Details
29-4-2021

Jotun Demidekk Infinity Details

Jotun is een Noors bedrijf dat sinds 1972 huizen en houtwerk in Scandinavië onderhoudt. Het veranderlijke Scandinavische klimaat stelt hoge eisen aan buitenverf. Jotun heeft 40 jaar onderzoek en ervaring gestoken in de ontwikkeling van Jotun Demidekk Ultimate. De bindmiddelen van het product in combinatie met een hoog pigmentgehalte bieden een goede bescherming tegen zonlicht, een goede weersbestendigheid en een uitstekende kleur- en glansstabiliteit. Hierdoor is een onderhoudsinterval van 10-12 jaar geen uitzondering.

Jotun Demidekk Infinity Details is de verbeterde versie van jotun Demidekk Vindu en een van de beste producten op waterbasis voor de bescherming van houten deuren en kozijnen. Het is een zijdeglanzende dekkende beits en is gemakkelijk aan te brengen met roller en/of kwast. 

 

Het geavanceerde watergedragen systeem en de uitzonderlijk lage VOC-classificatie -een van de laagste van alle verf die momenteel op de markt verkrijgbaar is- betekent dat de impact op het milieu minimaal is, zowel onmiddellijk als op de lange termijn.

 

De ultra lage VOC-classificatie maakt Jotun Demidekk Ultimate ook een van de veiligste verven die er zijn; luchtkwaliteit wordt behouden en incidenten van oog- en ademhalingsirritatie, veroorzaakt door blootstelling aan dampen, is vrijwel nihil.

 

Kom naar Schellaert!

En ontdek ons assortiment, onze service en ons persoonlijk advies op maat in een van onze Schellaert filialen.

 

Verf, behangpapier, vloerbekleding, gordijnen, zonwering & detailafwerking: bij ons vindt u het allemaal! Kom naar één van onze showrooms en ervaar de voordelen van onze expertise.

 

  • Aalst
  • Grimbergen
  • Beveren
  • Ninove
  • Gent

Bekijk alle Schellaert vestigingen

Volg ons op Instagram

@schellaertverfdecoratie

Nieuws