Nieuws

Ontdek hier de laatste nieuwtjes, blogberichten, events en promoties.

Home Nieuws Drapeer je woning
1-12-2022

Drapeer je woning

De winter staat voor de deur, met de koudere temperaturen in haar kielzog. De uitgelezen periode om je woning te transformeren in een gezellig, warm nest. Waarom dit jaar niet door het plaatsen van nieuwe gordijnen? Raambekleding is opnieuw trending in de wereld van interieurdesign en zorgt voor de perfecte eyecatcher. Van lichte natuurtinten tot het zwarste zwart, van ademende lichte stoffen tot dichtgewoven modellen. De juiste gordijnen zorgen dat je jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Winters warm

 

Met de stijgende gasprijzen in het achterhoofd, zijn we vrijwel allemaal op zoek naar nieuwe manieren om ons huis aangenaam te houden en goed te isoleren tijdens de nakende winter. Wist je dat gordijnen je hierbij perfect kunnen helpen? Gordijnstof neemt de warmte namelijk beter op dan glas, waardoor de binnentemperatuur op peil en de verwarming onaangeraakt blijft. Win-win voor ieders portemonnee.

Natuurlijk biedt het hangen van gordijnen meer voordelen dan enkel het functionele. Met het kiezen voor de juiste raambekleding geef je je interieur ook nèt dat tikkeltje meer. Ter inspiratie zetten we bij Schellaert alle huidige gordijntrends voor jou op een rij.

 

 

Quality time

 

Duurzaamheid speelt de laatste jaren steeds een centralere rol, ook in gordijnen. Kwaliteit staat voorop, met raambekleding die daardoor niet snel vervangen dient te worden en jarenlang kan meegaan. Bovendien worden steeds meer stoffen vervaardigd uit duurzame en zelfs gerecycleerde materialen.

 

Natuurlijke schoonheid

 

Natuurtinten als bosgroen en zandbeige weven naadloos de sereniteit van de natuur samen met je interieur, zeker wanneer je voor natuurlijke materialen en stoffen kiest.


Ademende en lichtdoorlatende stoffen zorgen bovendien voor een kalmerende sfeer, zonder je zorgen te maken over privacy.


In de slaapkamer kan je deze trend perfect combineren met overgordijnen om de kamer volledig te verduisteren. Op andere plekken kan je de toevoeging van bijvoorbeeld houten lamellen een compleet andere toets geven.

 

 

Join the dark side

 

Toon lef en durf te kiezen voor donkere gordijnen. Diepblauw, zwartgrijs of chocoladebruin: donkergekleurde gordijnen geven de ruimte meteen een luxueus gevoel. In combinatie met de juiste stof, kan je van je raambekleding de eyecatcher van je interieur maken.

 

 

Groen van jaloezieën

 

Voor diegenen op zoek naar een volwaardig alternatief is het plaatsen van jaloezieën een mogelijke oplossing. Hoewel deze vorm van raambekleding al enige tijd in opmars is, drukt ze dit jaar als trend sterk haar stempel op onze interieurs. Vooral houten varianten zijn erg in trek, op een simpele manier krijgt de ruimte zo een moderner en frisser karakter. Bovendien zijn jaloezieën bovenal praktisch, de hoeveelheid binnenstromend licht is gemakkelijk zelf te bepalen.

 

 

Jouw partner in raambekleding

 

Kom langs bij jouw dichtstbijzijnde Schellaert-vestiging voor op maat gemaakte raambekleding. Aan de hand van jouw interieur, profiel en levensstijl word je uitvoerig geadviseerd over de juiste kleur en stof. Schellaert staat nadien in voor het ontwerp, de opmaak en productie van de gordijnen, en laat die nadien ook thuis installeren.

Ook alternatieven als lamellen en jaloezieën zijn bij Schellaert te vinden, zo heb je meteen het meest uitgebreide aanbod om voor jouw de perfecte oplossing te vinden.

Kom naar Schellaert!

En ontdek ons assortiment, onze service en ons persoonlijk advies op maat in een van onze Schellaert filialen.

 

Verf, behangpapier, vloerbekleding, gordijnen, zonwering & detailafwerking: bij ons vindt u het allemaal! Kom naar één van onze showrooms en ervaar de voordelen van onze expertise.

 

  • Aalst
  • Grimbergen
  • Beveren
  • Ninove
  • Gent

Bekijk alle Schellaert vestigingen

Volg ons op Instagram

@schellaertverfdecoratie

Nieuws