Nieuws

Ontdek hier de laatste nieuwtjes, blogberichten, events en promoties.

Home Nieuws Schellaert verf & decoratie opent nieuw filiaal in Grimbergen!
8-3-2022

Schellaert verf & decoratie opent nieuw filiaal in Grimbergen!

Met plezier melden wij u de opening van ons 5de filiaal in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met dit nieuwe verkooppunt, gelegen aan de Wolvertemsesteenweg 317 te Grimbergen, wensen wij ons nog sterker regionaal te verankeren en u als professional of particulier een optimale service te verlenen.

Grimbergen is een logische volgende stap en sluit geografisch perfect aan bij de regio waarin Schellaert vandaag actief is. Met eerdere overnames te Gent, Beveren en Ninove, volgt nu de aanwezigheid in Vlaams-Brabant. Vlot bereikbaar, zowel langs de A12 afrit Meise of R0 afrit Grimbergen, is er voldoende parking voorzien.

 

Schellaert wil uw leefwereld mooier maken. Dit doen we door u te adviseren bij al uw vragen over verf, vloer, muur – en raambekleding. Elk van onze verkopers is een expert in zijn domein en geeft u perfect advies. Schellaert is dus de absolute ons-stop-shop voor elke interieurvakman en particulier. Met verkooppunten in Aalst, Beveren, Merelbeke en Ninove zijn we dus nu ook aanwezig in Grimbergen.

 

Naast het gekende aanbod te Aalst, zoals PINTO, Sigma, Classidur, Libert, Ciranova, Keim,… is er eveneens een mooie keuze aan professionele verfmaterialen voorzien (Copagro, Festool, Flex, Graco, 3M, Deltec, Goudhaantje…).

 

In combinatie met een sterke DECO afdeling met een ervaren team kan u bij ons ook terecht voor behang, raamdecoratie en vloerbekleding (Diaz, Arte, Hooked on Walls, Floorify, Desso, …). Kortom een echte one -stop - shop voor elke interieurvakman en particulier! Benieuwd wat we nog allemaal voor jou hebben? Kom zeker langs, de koffie en een welkomstgeschenk staan klaar! Vragen of info? Aarzel niet en contacteer ons via grimbergen@schellaert.be

 

We hopen u spoedig te mogen verwelkomen langs de Wolvertemsesteenweg 317, Grimbergen!

 


 

 

 

 

Kom naar Schellaert!

En ontdek ons assortiment, onze service en ons persoonlijk advies op maat in een van onze Schellaert filialen.

 

Verf, behangpapier, vloerbekleding, gordijnen, zonwering & detailafwerking: bij ons vindt u het allemaal! Kom naar één van onze showrooms en ervaar de voordelen van onze expertise.

 

  • Aalst
  • Grimbergen
  • Beveren
  • Ninove
  • Gent

Bekijk alle Schellaert vestigingen

Volg ons op Instagram

@schellaertverfdecoratie

Nieuws