Nieuws

Ontdek hier de laatste nieuwtjes, blogberichten, events en promoties.

Home Nieuws Coral entreematten
5-9-2022

Coral entreematten

Wat verwacht je van een entreemat? Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt, zodat je vloer schoon blijft. Want er zijn veel leukere dingen te doen dan schoonmaken, toch? Maar je wilt natuurlijk ook dat hij goed past bij je interieur.

Welke Coral?
 

Welke Coral entreemat is het meest geschikt voor jouw huis? Dit hangt helemaal af van je wensen en woonsituatie. Heb je vooral veel zandinloop omdat je in bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis woont? Dan is Coral Brush perfect. Deze schoonloopmat stopt niet alleen het meeste vuil, maar absorbeert ook een flinke hoeveelheid vocht.

Of ben je op zoek naar de ultieme vochtstopper: Coral Classic? Een herkenbare mat in veel kleuren en een oersterke barrière tegen vocht en vuil. Voor een extra effectieve mat kies je voor Coral Duo (perfect als je weinig ruimte hebt voor een entreemat) en voor een super duurzame entreemat ga je voor Coral Welcome. De meest chique entree creëer je met een droogloopmat van Coral Luxe. Deze voelt aan als een chique tapijt en stopt een enorme hoeveelheid vocht.

 

De nr 1 entreemat van Nederland

 

Coral maakt al 50 jaar hoogwaardige, fantastisch werkende entreematten. Ze zijn zo goed dat uit onafhankelijke tests blijkt dat ze het meeste vuil en vocht stoppen. Bovendien zijn ze nagenoeg onverslijtbaar.

 

Past perfect bij ieder interieur

 

Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot meer uitgesproken tinten. En van subtiel tot wat meer gemêleerd. Dus er is altijd een mooie match met je vloer. Of het nu gaat om hout, steen, pvc of bijvoorbeeld een gietvloer.

 

Veilig

 

Coral heeft de hoogst mogelijke brandklasse, Bfl-s1. Zo weet je zeker dat de mat geen belemmering vormt bij brand. Wel zo veilig.

 

Met het oog op de toekomst

 

Coral kijkt verder dan vandaag. Zij produceren met 100% groene stroom, en de productie levert vrijwel geen afval op. In veel Coral-matten kiezen ze voor Econyl®-garen van onder andere hergebruikte visnetten. In Coral Welcome, de meest duurzame entreemat, verwerken ze zelfs gerecyclede petflessen. Kortom, Coral heeft niet alleen een lange levensduur, maar heeft ook aandacht voor het milieu: duurzaam in de dubbele betekenis.

 

 

Kom naar Schellaert!

En ontdek ons assortiment, onze service en ons persoonlijk advies op maat in een van onze Schellaert filialen.

 

Verf, behangpapier, vloerbekleding, gordijnen, zonwering & detailafwerking: bij ons vindt u het allemaal! Kom naar één van onze showrooms en ervaar de voordelen van onze expertise.

 

  • Aalst
  • Grimbergen
  • Beveren
  • Ninove
  • Gent

Bekijk alle Schellaert vestigingen

Volg ons op Instagram

@schellaertverfdecoratie

Nieuws