Uw voordelen

Schellaert is een dynamisch familiebedrijf. Onze hoofdactiviteit bestaat uit de verkoop en distributie van verf, toebehoren en interieurdecoratie voor de professionele verbruiker. We zijn gevestigd in het Oost-Vlaamse Aalst, Beveren, Merelbeke en Ninove en stellen 35 medewerkers te werk.

Onze medewerkers in de showroom, verkoopruimte, mengkamer, binnendienst en vertegenwoordigers staan steeds klaar om u de beste service te geven!

Advies op maat van u of uw klanten

Van 7.30 tot 17.30 staan onze adviseurs ononderbroken klaar om u of uw klant te begeleiden bij de juiste verfkeuze en de gepaste toebehoren. Onze showroommedewerkers maken u wegwijs in het ruime aanbod trendy behang, gordijnen, raam- en vloerbekleding. Graag maakt één van onze vertegenwoordigers of kleurconsulenten een afspraak om ter plaatse het gepaste advies op te maken.

Levering op de werf

Dagelijks wordt de regio door onze chauffeurs bediend met zijn bestelling op zijn zaak of op de aangewezen werfplaats. Contacteer onze binnendienstmedewerkers voor de nodige (bij-) bestellingen, ze behandelen graag uw opdracht op een correcte wijze.

24/7 Paintbox

Wens je omwille van timing of mobiliteitsefficiëntie de goederen na de openingstijden op te pikken, dan kan dit gans de dag door, ook in het weekend. De goederen worden klaargezet voor u in de Paintbox, een mooi stockagelokaal. Vraag de ingangscode vooraleer u de goederen gaat of laat oppikken.

Terug naar boven