Keim renovatie van gekaleide villa in Wichelen

Dit woonhuis was voorzien van een kaleisysteem. Op meerdere plaatsen was er schade waarneembaar door insijpelend water in de ondergrond en door slijtage. Keim verven zijn zuiver mineraal qua bindmiddel, vulstoffen en pigment. Alle Keim verfsystemen zijn zeer dampopen, ongevoelig voor weersinvloeden of UV-straling en onbrandbaar.

het uitgevallen voegwerk en overige gaten werden met Keim Universeel Kaleimortel voortgezet. Tussen het aanbrengen van de kaleilaag en het verfsysteem werd een periode van minimaal 2 tot 4 weken aangehouden.

Voor de afwerking werd de gevel voorzien van een laag Keim Soldalan ME, verdund met 10% Keim Soldalan Verdunner. Na een droogtijd van minimaal 12 uur werd een tweede onverdunde laag Keim Soldalan ME aangebracht. De horizontale delen werden verzadigd afgewerkt met Keim Topsiegel.

Deze werken werden uitgevoerd door Schilderwerken Gebroeders De Backer uit Overmere.

Terug naar boven
COVID-19 aangepaste regeling: Schellaert blijft u graag verder helpen. Heeft u een vraag of bestelling, gelieve dan dit invulformulier te gebruiken. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw mail.
Bestellen