Uw verfwinkel in Aalst? Uw verfwinkel in Gent? Uw verfwinkel in Beveren?Uw verfwinkel in Ninove? Schellaert!

Vraagt u een Aalstenaar naar een verfwinkel in Aalst? Dan stuurt hij u ongetwijfeld naar Schellaert. Want we zijn in de Ajuinenstad al meer dan 150 jaar aan de slag als kleurenexperts. In 1850 begonnen als artisanale verffabriek, groeiden we uit tot decoratie- en verfgroothandel. Bekijk hier de volledige geschiedenis van Schellaert

Ook in Gent, Beveren en Ninove is er ondertussen een Schellaert-showroom en -magazijn. U vindt bij ons een kamerbreed aanbod aan verf- en interieurproducten en -merken. Schellaert is úw interieur- en verfwinkel. In Gent, Beveren, Ninove en natuurlijk in Aalst.

Uw Schellaert-verfwinkel: oog voor kleuren en verf

Verf en kleur zitten Schellaert als geboren verffabrikant in de genen. We zoeken voor u continu naar kwaliteitsverven en sterke merken. De nieuwste trends volgen we op de voet. Al die kennis vloeit samen in onze professionele mengkamers. In onze verfwinkel in Aalst, Beveren, Gent en Ninove mengen we uw verven en kleuren tot de tint waarop u of uw klant zijn zinnen heeft gezet.

De verfwinkel in Aalst, Gent, Beveren en Ninove met compleet interieuraanbod

Schellaert is naast verfgroothandel ook uw specialist in interieurdecoratie. Behangpapier, vloerbekleding, gordijnen en zonwering, detailafwerking: in onze verfwinkels vindt u het allemaal. Kom naar een van onze showrooms, verken het aanbod en ervaar de voordelen van onze grote stock.

> Particulier? Professional? Ontdek het assortiment, de service en het advies van uw Schellaert-verfwinkel in Aalst, Beveren, Gent en Ninove.

Terug naar boven

Schellaert verf & decoratie opent nieuw filiaal in Grimbergen!

Met plezier melden wij u de opening van ons 5de filiaal in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met dit nieuwe verkooppunt, gelegen aan de Wolvertemsesteenweg 317 te Grimbergen, wensen wij ons nog sterker regionaal te verankeren en u als professional of particulier een optimale service te verlenen. Grimbergen is een logische volgende stap en sluit geografisch perfect aan bij de regio waarin Schellaert vandaag actief is. Met eerdere overnames te Gent, Beveren en Ninove, volgt nu de aanwezigheid in Vlaams-Brabant. Vlot bereikbaar, zowel langs de A12 afrit Meise of R0 afrit Grimbergen, is er voldoende parking voorzien.