Uw verfwinkel in Aalst? Uw verfwinkel in Gent? Uw verfwinkel in Beveren? Schellaert!

Vraagt u een Aalstenaar naar een verfwinkel in Aalst? Dan stuurt hij u ongetwijfeld naar Schellaert. Want we zijn in de Ajuinenstad al meer dan 150 jaar aan de slag als kleurenexperts. In 1850 begonnen als artisanale verffabriek, groeiden we uit tot decoratie- en verfgroothandel. Bekijk hier de volledige geschiedenis van Schellaert

Ook in Gent en Beveren is er ondertussen een Schellaert-showroom en -magazijn. U vindt bij ons een kamerbreed aanbod aan verf- en interieurproducten en -merken. Schellaert is úw interieur- en verfwinkel. In Gent, Beveren en natuurlijk in Aalst.

Uw Schellaert-verfwinkel: oog voor kleuren en verf

Verf en kleur zitten Schellaert als geboren verffabrikant in de genen. We zoeken voor u continu naar kwaliteitsverven en sterke merken. De nieuwste trends volgen we op de voet. Al die kennis vloeit samen in onze professionele mengkamers. In onze verfwinkel in Aalst, Beveren en Gent mengen we uw verven en kleuren tot de tint waarop u of uw klant zijn zinnen heeft gezet.

De verfwinkel in Aalst, Gent en Beveren met compleet interieuraanbod

Schellaert is naast verfgroothandel ook uw specialist in interieurdecoratie. Behangpapier, vloerbekleding, gordijnen en zonwering, detailafwerking: in onze verfwinkels vindt u het allemaal. Kom naar een van onze showrooms, verken het aanbod en ervaar de voordelen van onze grote stock.

> Particulier? Professional? Ontdek het assortiment, de service en het advies van uw Schellaert-verfwinkel in Aalst, Beveren en Gent.

Terug naar boven