Welkom in de 3D speeltuin van Orac

woensdag 01 maart 2023
Nieuwe ontwerpen, nieuwe formaten en nieuwe materialen om mee te spelen. Dit jaar biedt Orac je tal van nieuwe mogelijkheden om je muren mooi te maken. Met vijf nieuwe toevoegingen aan de collectie 3D-wandbekleding hebben ze nu het meest uitgebreide assortiment van 3D-wandpanelen in de sector. Modern of klassiek, badkamer of woonkamer, complex of eenvoudig – ze hebben het allemaal. Allemaal voor jou.

W117 SLOPE

Een verbluffend vierkant (!) 3D-wandpaneel van 1x1 m. SLOPE is eenvoudiger en sneller dan ooit te plaatsen en is een geweldige oplossing voor een lambrisering van een meter hoog, een eenvoudig hoofdeinde voor je bed of zelfs als eyecatcher op zich. Het gefacetteerde ontwerp werkt betoverend door het spel van licht en schaduw op de muur.


W212 VALLEY LOOP

Dit is eentje voor de art-decoliefhebbers. Dit speelse zusje van onze populaire VALLEY en VALLEY XL geeft in één klap karakter aan je muren. Onze VALLEY LOOP is perfect op zijn plaats in deze tijd waarin organische vormen en bogen in opkomst zijn. Combineer het met de rest van de VALLEY-collectie en met het nieuwe RIBBON voor een perfecte afwerking.


W119 BAR MIX

BAR MIX is ontworpen om perfect te passen tussen BAR en BAR XL, en maakt het eenvoudiger dan ooit om een lineair wandontwerp te creëren. Of moeten we zeggen: gecontroleerde onregelmatigheid? Speel met lijnen in de verschillende formaten en creëer de ultieme BAR-code voor je muren. Voeg CX190 toe voor een opvallend indirect lichteffect of SX194 voor de finishing touch.


RIPPLE & TRACK

Met het lineaire TRACK-wandpaneel zet je je interieur helemaal naar je eigen hand. Een revolutionaire dubbelzijdige wandbekleding in Duropolymer. Eén product met dubbel zoveel designmogelijkheden en dubbel zoveel plezier! Een rechthoekig, geribbeld ontwerp dat geschikt is voor veeleisende omgevingen dankzij het slagvaste materiaal. RIPPLE leest als de pagina's van een goed boek. De afgeschuinde lijnen en origami-achtige vouwen doen denken aan gezellige hutten en rustieke dromen. Deze eigentijdse versie van een gevelspaan voor binnen is dubbelzijdig en biedt zo twee proporties voor veelzijdigere interieurontwerpen.

Is je plafond hoger dan normaal? Dat is geen probleem voor TRACK en RIPPLE. Voor het eerst zijn onze 3D-wandpanelen in langere uitvoeringen verkrijgbaar. Met zijn 2m60 kan één paneel een muur van 3m volledig bedekken in combinatie met hoge plinten en kroonlijsten. Waarom? Omdat we voor jou altijd net dat beetje extra doen. Maar maak je geen zorgen, je vertrouwde panelen van 2 meter gaan nergens naartoe. RIPPLE en TRACK zijn verkrijgbaar in twee lengtes. Klaar om bewonderd te worden aan je muren.PX209 RIBBON

Ah, RIBBON … Misschien wel onze schattigste wandlijst ooit. Hoe kun je dit kleintje niet geweldig vinden? Het is het perfecte afgeronde alternatief voor SX194 en past subliem in meer organische interieurdesigns. RIBBON blinkt uit als een elegante overgang tussen wandpanelen, maar kan ook perfect op zichzelf worden gebruikt. Hoe schattig het er ook uitziet, de stevigheid van deze geëxtrudeerde wandlijst is niet te onderschatten: gemaakt van Duropolymer®, schokbestendig en geschikt voor vochtige omgevingen. Bovendien nodigen de drie lijmvlakken van RIBBON uit om te spelen met diepte op de muur.


SX207 SQUARE

Van ons kleinste profiel over naar ons grootste profiel tot nu toe. De nieuwe SQUARE is een echte alleskunner. Oorspronkelijk ontworpen als plint, doet SQUARE ook dienst als wandlijst, maar net zo goed als 3D-wandpaneel en tot slot ook als kroonlijst. Het eenvoudige ontwerp komt tot zijn recht in elk interieur. Pas de grootte van je plinten aan naargelang de plafondhoogte in je hele huis, zonder in te boeten aan stijl.

Kom langs in één van onze filialen en ontdek het volledige gamma!

Terug naar boven