Pinto by Schellaert: de verfkampioen die wint op iedere muur.

woensdag 04 augustus 2021
Na het WK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen mag een andere kampioen letterlijk in de verf gezet worden: Pinto by Schellaert. Het huismerk is al jarenlang de favoriet van heel wat professionals voor primers, muur- en gevelverven en kalk- en kaleiverven. De Pinto Paint Line kleurde al menig muur in trendy en eigentijdse kleuren en verdient niet alleen om die reden, maar ook om haar hoge kwaliteit goud. Een overzicht van een imposant palmares:

Kwaliteit en kleur

Pinto heeft als huismerk van verfspecialist Schellaert een hoogwaardig kwaliteitslabel. Een sterk merk waarmee professionele bedrijven en zelfstandigen graag mee aan de slag gaan. Pinto zorgt voor het volledige pakket: primers en grondlagen, interieur, exterieur, kalk en kalei en toebehoren. In de kleurenkaart ‘Dolomiti’ brengt Pinto de laatste nieuwe kleurentrends onder. Je vindt er de meest trendy en hedendaagse kleuren die een interieur een eigentijdse uitstraling geven.

De juiste verf voor ieder project

Geen enkele muur is dezelfde en vraagt daarom om een grondige analyse vooraleer de verf wordt aangebracht. Werk je op minerale en poreuze ondergronden zoals gips of metselwerk? Of zoek je een goede hechting en dekking op pleisterwerk, gevliesde ondergronden of gyproc? Ook een gevel vraagt om de juiste keuze. Ontdek de Pinto Verf!

Kotmonsieur kiest voor Pinto

Als verhuurder en verkoper van studentenvastgoed en met meer dan tien jaar ervaring op de teller, weet Kotmonsieur als geen ander dat kwaliteit een absolute must is. Hun experts kennen de noden van de student en ook wat dat betekent aan infrastructuur. Kotmonsieur voorziet telkens een hypermoderne, maar gezellige huisvesting, uitgewerkt met de beste materialen. Tussen de boterham van Kotmonsieur komt dan ook altijd Pinto te liggen.

Kotmonsieur gaat steeds voor een moderne, frisse insteek in alle realisaties. Omdat iedereen er zich thuis moet kunnen voelen, wordt vooral voor witte tinten gekozen, zoals RAL 9010 en andere varianten uit de Dolomiti-kleurenkaart. Als primer kiest Kotmonsieur voor Pinto Muroprim en de afwerking is Pinto Murocryl Mat of Pinto PU Power. Pinto Muroprim is een watergedragen muurprimer met een zeer goede hechting en dekking op pleisterwerk, gyproc of gevliesde ondergronden. Wat ideaal is voor totaalrenovaties of nieuwbouwwoningen. Pinto Murocryl Mat is een matte acrylaat muurverf speciaal voor residentieel gebruik. Pinto PU Power kan dan weer beter tegen een stootje en is vlot reinigbaar. Bij het reinigen zal de verf niet snel opglanzen en dus zijn oorspronkelijk matte uitzicht behouden.

Laat je inspireren door de realisaties van Kotmonsieur, bekijk hier al hun realisaties!
Terug naar boven