Orac 3D Wallcovering

maandag 14 oktober 2019
3D Wallcovering met repetitief design is trending, het voegt extra design en dimensie toe aan je ruimte en creëert een breed scala aan opportuniteiten om je interieur te personaliseren. Daarom introduceert Orac Decor® 3 varianten, ontworpen door Orio Tonini, om jouw eigen stijl en persoonlijkheid op een budgetvriendelijke manier tot uiting te brengen.

Bekleed een volledige wand of installeer als lambrisering om een saaie muur om te vormen tot een ware eye-catcher. Of gebruik ze om kamerelementen als een toog, bedhoofd of receptiebalie te pimpen!

De drie profielen zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te plaatsen en zijn gemaakt uit duurzame materialen. Je kan er dus jaren van genieten. Daarnaast hebben ze bewezen thermische en akoestische isolerende eigenschappen.


De 3D Wall Covering profielen zijn multifunctioneel: bedek een hele muur of het plafond om een absoluut wow-effect te creëren of installeer de profielen als moderne lambrisering. Bereik een prachtig effect in elke ruimte, van fraaie atria en lobbywanden tot functionele oppervlakken voor keukens en toiletten. De panelen kunnen daarnaast worden gebruikt als deurkozijn of worden verwerkt in meubels en kamerelementen, zoals kastdeuren, bedhoofden, receptiebalies of een stijlvolle bar.Combineer onze 3D Wall Covering met creatieve verlichting en de resultaten zijn spectaculair. Het samenspel van licht en reliëf brengt de kamer tot haar meest dynamische zelf, het licht versterkt de profielen en vice versa. Deze combinatie brengt sfeer op de meest verfijnde en architecturaal interessante manier. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos!Orac Decor® ornamenten zijn vervaardigd uit geavanceerde materialen. Hierdoor zijn ze resistent, licht en makkelijk te installeren. Dankzij de unieke producteigenschappen maken Orac Decor ® profielen het verschil ten opzichte van producten vervaardigd uit hout, MDF of plaaster. Het merendeel van de producten is vervaardigd uit een kwalitatieve polyurethaan die scherpe details mogelijk maakt (onze Purotouch®). Een deel van de collectie is gemaakt uit een geëxtrudeerde en impactbestendige polymeer (Duropolymer®). En voor de basis collectie wordt gebruik gemaakt van Durofoam®. Een groot aantal kroonlijsten, wandlijsten en plinten zijn verkrijgbaar in een buigzame variant: Orac Flex. Uiteraard zijn alle producten meteen overschilderbaar.Terug naar boven
COVID-19 aangepaste regeling: Schellaert blijft u graag verder helpen. Heeft u een vraag of bestelling, gelieve dan dit invulformulier te gebruiken. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw mail.
Bestellen