Nieuw in ons deco gamma: Pergo laminaat en vinyl!

donderdag 16 juni 2022
Pergo, onderdeel van de Unilin groep, is een Scandinavisch interieurmerk en uitvinder van laminaatvloeren en ontwikkelaar van enkele van de beste vinyl- en parketvloeren.Pergo streeft naar kwaliteit, wat er ook gebeurt. Dat is de rode draad doorheen de vervaardiging van hun producten en de beslissingen die ze nemen. Zij recycleren al hun interne afval en produceren aan de hand van een eco-energetische methode, waarbij regenwater en warmte hergebruikt worden. Het resultaat is een duurzaam vervaardigde vloer die bestand is tegen de dagelijkse perikelen.


Het kiezen van de juiste vloer is een belangrijke beslissing! Hierbij enkele tips en inzichten die u zullen helpen de perfecte vloer te vinden:

  • Als u op zoek bent naar een woonkamervloer, is een waterbestendige vloer aangenaam – in een keuken een must. Als bonus betekent waterbestendigheid ook vlekbestendigheid, als alles wat op de vloer belandt, op het oppervlak blijft en gemakkelijk kan worden weggevaagd.

  • De grootte van de plank beïnvloedt het uiterlijk van niet alleen de vloer, maar ook de kamer. Grote planken zullen het gevoel van ruimtelijkheid in een grote ruimte bevorderen, vooral als ze een lichte, luchtige kleur hebben.

  • Het vinden van het juiste vloerontwerp kan lastig zijn, vooral wanneer u wordt geconfronteerd met een brede selectie van stijlen. Een goede strategie is om uw keuze te beperken via eliminatie. Houd u van een rustiek of glad ontwerp? Licht of donker? Door de vloeren af te kruisen die u niet leuk vindt, vindt u in een mum van tijd de perfecte vloer.

  • Het soort vloer dat u moet kiezen hangt af van aan hoeveel verkeer de kamer zal worden blootgesteld. Als u houdt van de look van hout, is echt hout wellicht een goede keuze in uw woonkamer. Maar als u voor een drukke keuken of gang kiest, zijn andere materialen zoals laminaat of vinyl mogelijk beter geschikt.

  • Accessoires kunnen misschien een detail lijken, maar ze hebben een grote impact op het uiterlijk van de kamer. De keuze is aan u: Ga voor de klassieke look door bijpassende plinten te gebruiken of gebruik beschilderbare plinten voor een naadloze overgang van de muurkleur.


Kom snel langs in één van onze filialen en ontdek het volledige gamma van Pergo. Onze showroommedewerkers helpen u graag verder in uw zoektocht naar uw droomvloer!

Terug naar boven

Schellaert verf & decoratie opent nieuw filiaal in Grimbergen!

Met plezier melden wij u de opening van ons 5de filiaal in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met dit nieuwe verkooppunt, gelegen aan de Wolvertemsesteenweg 317 te Grimbergen, wensen wij ons nog sterker regionaal te verankeren en u als professional of particulier een optimale service te verlenen. Grimbergen is een logische volgende stap en sluit geografisch perfect aan bij de regio waarin Schellaert vandaag actief is. Met eerdere overnames te Gent, Beveren en Ninove, volgt nu de aanwezigheid in Vlaams-Brabant. Vlot bereikbaar, zowel langs de A12 afrit Meise of R0 afrit Grimbergen, is er voldoende parking voorzien.