Nieuw in het Orac assortiment: ORAC 3D XL!

maandag 08 november 2021
Heb je de nieuwe broertjes van de 3D Wall Covering al gespot op Social Media? Orac stelt met trots twee XL varianten van de reeds bestaande BAR W111 en VALLEY W109. En dat is niet alles ... Ze bestaan ook al meteen in flexibele variant om toe te passen in al je projecten.

Orac Decor® bouwt voort op het succes van W111 BAR door een grotere versie W116 BAR XL toe te voegen, ook ontworpen door Orio Tonini. Samen biedt dit perfect uitgebalanceerde duo eindeloze mogelijkheden om uw muren met persoonlijkheid te bekleden.

Snelle en eenvoudige installatie dankzij:

  • 2m lengte
  • Onzichtbare verbindingspunten dankzij slim ontwerp
  • Afgewerkte zijkanten voor perfecte afwerking

Orac Decor® W114 VALLEY XL is de grotere versie van W109 VALLEY. Ontworpen om perfect te passen bij W109, CX190 en SX194 biedt het eindeloze proportionele mogelijkheden, lineariteit en een snelle afwerking.


Klik hier voor meer inspiratiebeelden van Orac


Terug naar boven

Schellaert verf & decoratie opent nieuw filiaal in Grimbergen!

Met plezier melden wij u de opening van ons 5de filiaal in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met dit nieuwe verkooppunt, gelegen aan de Wolvertemsesteenweg 317 te Grimbergen, wensen wij ons nog sterker regionaal te verankeren en u als professional of particulier een optimale service te verlenen. Grimbergen is een logische volgende stap en sluit geografisch perfect aan bij de regio waarin Schellaert vandaag actief is. Met eerdere overnames te Gent, Beveren en Ninove, volgt nu de aanwezigheid in Vlaams-Brabant. Vlot bereikbaar, zowel langs de A12 afrit Meise of R0 afrit Grimbergen, is er voldoende parking voorzien.