Nieuw: Floorify vinyl vloeren

dinsdag 07 februari 2017
Thuis zet je je eigen karakter in de verf. Of je nu speels, enthousiast of sereen bent: je interieur weerspiegelt dat. Daarom stellen wij u voor: de nieuwe Floorify vloeren!

Floorify combineert het beste van twee werelden: de warme uitstraling van parket met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid.

Kleurvast, onderhoudsvriendelijk en niet stuk te krijgen zijn termen waar Floorify mee uitpakt. Op elke ondergrond aan te brengen zonder voorbereiding en het handige, beproefde klik-systeem maakt van het plaatsen kinderspel. Verkrijgbaar in tegels en planken in verschillende kleuren.

Kom langs in onze showroom en ontdek het uitgebreide gamma! Neem alvast een kijkje in de brochure.

Terug naar boven

Schellaert verf & decoratie opent nieuw filiaal in Grimbergen!

Met plezier melden wij u de opening van ons 5de filiaal in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met dit nieuwe verkooppunt, gelegen aan de Wolvertemsesteenweg 317 te Grimbergen, wensen wij ons nog sterker regionaal te verankeren en u als professional of particulier een optimale service te verlenen. Grimbergen is een logische volgende stap en sluit geografisch perfect aan bij de regio waarin Schellaert vandaag actief is. Met eerdere overnames te Gent, Beveren en Ninove, volgt nu de aanwezigheid in Vlaams-Brabant. Vlot bereikbaar, zowel langs de A12 afrit Meise of R0 afrit Grimbergen, is er voldoende parking voorzien.