Lucite 2K-PUR Xtrem Zijdeglanzend + mat: de waterverdunbare 2K-PUR-lakken die aan de hoogste eisen voldoen (binnen en buiten).

woensdag 17 november 2021
Zelfs op de moeilijkste oppervlakken kunnen de verven van LUCITE® perfect worden gebruikt. Millieuvriendelijk en tijdsbesparend, alles voor het perfecte eindresultaat!

Met de Lucite 2K PUR Xtrem heeft CD-Color een toppertje in het gamma. Deze zeer slijtvaste tweecomponenten-lak is uitstekend bestendig tegen mechanische en chemische belasting, binnen én buiten. 2K Pur Xtrem kan gebruikt worden op hout, minerale ondergronden, tegels, metalen, non-ferro-metalen, harde kunststoffen, kunststof kozijnen en ramen, balkonvloeren enz. Verkrijgbaar in satijn - en matte uitvoering, in 1L en 2.5L verpakkingen én in heel veel kleuren mengbaar.


Modern alternatief voor de oplosmiddelhoudende, geurintensieve 2K-laksystemen

indrukwekkende oppervlaktehardheid
duidelijk hogere slijtvastheid vergeleken met 1K-lakken
desinfecteerbaar – geschikt voor gebruik in medische ruimten
bestendig tegen handzweet en chemicaliën
uitstekend hecht- en dekvermogen
directe hechting op harde PVC / kunststof ramen (zonder folie) door éénpotsysteem
snelle en gemakkelijke verwerking
bijna geurvrij
ready-kleur: wit
veel kleuren mengbaar

Deze lakken zijn verkrijgbaar bij uw Schellaert groothandel! Onze medewerkers helpen u graag verder in uw keuze.

Terug naar boven

Schellaert verf & decoratie opent nieuw filiaal in Grimbergen!

Met plezier melden wij u de opening van ons 5de filiaal in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met dit nieuwe verkooppunt, gelegen aan de Wolvertemsesteenweg 317 te Grimbergen, wensen wij ons nog sterker regionaal te verankeren en u als professional of particulier een optimale service te verlenen. Grimbergen is een logische volgende stap en sluit geografisch perfect aan bij de regio waarin Schellaert vandaag actief is. Met eerdere overnames te Gent, Beveren en Ninove, volgt nu de aanwezigheid in Vlaams-Brabant. Vlot bereikbaar, zowel langs de A12 afrit Meise of R0 afrit Grimbergen, is er voldoende parking voorzien.