Kleur van het jaar 2022: Kom tot rust met Olive Sprig!

vrijdag 03 december 2021
Na periodes van thuisblijven en weinig fysieke contactmomenten, verlangen we meer dan ooit naar authenticiteit, natuur en betekenisvolle menselijke interactie na een leven in een voornamelijk digitale wereld. Olive Sprig is een ontspannen, maar verleidelijk groen dat het gevoel van verzachtende aloë vera of een geurige plant nabootst - en elke ruimte opfleurt met natuurlijke levendigheid. Olive Sprig is een veelzijdige kleur van de PPG Voice of Colour waaier die zowel binnen als buiten goed tot zijn recht komt en past in vrijwel elke omgeving.

Olive Sprig leent zich om gecombineerd te worden met natuurlijke materialen, en staat prachtig naast unieke architecturale elementen en meubels met gebogen vormen om een comfortabele ruimte te creëren. De kleur kan helpen bij het creëren van een toevluchtsoord in een slaapkamer, en combineert prachtig met messing accenten en houttinten op een eiland of lagere keukenkastjes. Huiseigenaren en professionals kunnen ook inspiratie opdoen uit deze kleur door het gebruik van vloer tot plafond smaragdgroene tegels in een badkamer, het opnemen van een luxe fluwelen groene bank in de woonkamer, of dompelen het huis in planten in een verscheidenheid van vormen, kleuren en maten.


Bovendien zijn we, na de opkomst van thuiswerken en leren op afstand, overgestapt van open woonconcepten naar individuele kamers om privacy te creëren en werk en privé gescheiden te houden. Voor wie wat meer afscheiding nodig heeft, is het verven van een muur of hoekje in een andere kleur dan de rest van de kamer een eenvoudig, betaalbaar project dat een ruimte onmiddellijk kan transformeren en kan helpen bij het creëren van grenzen in uw huis die zullen veranderen en zich zullen aanpassen naarmate ons leven verandert.

Wilt u ook deze frisse kleur in uw interieur, kom dan snel langs, wij maken deze graag voor u klaar in een Sigma kwaliteit!


Terug naar boven