Hoe tapijt een verschil kan maken in je interieur

vrijdag 03 december 2021
Hippe tapijten voor een compleet interieur.

Een opvallend en hip tapijt in de woonkamer zorgt ervoor dat je interieur meteen meer compleet is. Tapijten maken ruimtes vaak net wat knusser en gezelliger en je creëert er meer kleur mee in je woning. Of je nu kiest voor een hoogpolig tapijt, een meer vintage look, voor design, moderne of tijdloze tapijten: een vloerkleed is een toevoeging aan je inrichting.

Wanneer je op zoek bent naar een kleed dat er authentiek en wat versleten uitziet, dan is een vintage vloerkleed een goede keuze. Je kunt een tapijt met vintage look gemakkelijk combineren met een klassieke inrichting, maar ook bij een stoere en industriële stijl past de vintage look. Tapijten zijn in opvallende kleuren maar ook in zachte, lichte tinten verkrijgbaar.


Of je nu gaat voor felle kleuren, drukke patronen, rustige en egale kleden of hoogpolig tapijt dat vooral ook in de wintermaanden erg fijn is aan je voeten, er is een ruime keuze aan tapijten voor in je huis. Kies jouw favoriet die past bij je interieurstijl en je inrichting is weer als nieuw. Een nieuw tapijt in huis zorgt ervoor dat je huiskamer of slaapkamer net een andere uitstraling krijgt dan de kamer altijd had. Je kunt ook kiezen voor tijdloze tapijten die jaren meekunnen. Deze kleden hebben vaak een meer neutrale look, waardoor ze ook bij diverse soorten interieurs goed passen. De kleden hebben een fijne structuur, zijn hip en ook comfortabel.

Kom langs in onze showroom en ontdek een groot aanbod aan tapijten!

Terug naar boven