Hello sunshine, bye bye rain!

donderdag 17 augustus 2023
Had u deze zomer buitenschilderwerken gepland maar zijn deze letterlijk ‘in het water gevallen’, geen nood. De weermodellen voorspellen een mooie nazomer dus tijd om aan de slag te gaan en die gevel toch nog in een nieuw jasje te steken alvorens koning winter arriveert.


Ieder project is anders en iedere gevel heeft een specifieke behandeling nodig. Maar ook daarvoor kan je bij Schellaert als specialist ter zake terecht. Met onze jarenlange ervaring weten we perfect welke verf bij welk project hoort. Doordat we niet gebonden zijn aan een bepaald verfmerk, kunnen we gepersonaliseerde en doelgerichte producten aanbieden naargelang de opdracht en de staat van de gevel. Dankzij de uitgebreide kennis van de in-house experten bij Schellaert kan aan de hand van een foto van de gevel of de buitenmuren in kwestie advies worden gegeven. Voor heel wat klanten is dat vaak al voldoende om hen verder op weg te helpen. Bij grotere projecten of een twijfelgeval, ben je altijd welkom in een van onze winkels of komen we langs. Op die manier kunnen we je nog diepgaander en persoonlijker advies aanbieden. Deze gratis service wordt aangeboden aan zowel professionele klanten als aan particulieren.

Heb je een project in gedachten of al een concrete vraag klaar? Aarzel niet en kom langs, onze medewerkers helpen je graag op weg!

Terug naar boven