Floorify: innovatieve, rigide vinylvloeren!

vrijdag 16 juli 2021
Floorify vloeren zijn rigide vinyl vloeren die het beste van twee werelden combineren: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is dun, stil, warm, watervast en op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen met kliksysteem. Je kan kiezen uit verschillende formaten: planken, visgraat of tegels. Dankzij hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen zijn alle Floorify vloeren geschikt voor gebruik in de badkamer, keuken, woonkamer, bureau, wasplaats, slaapkamer, kinderkamer enzovoort.


Waarom Floorify?

STERK: Floorify rigide vinyl vloeren zijn schok - en vlekbestendig. Mét extra dikke beschermlaag, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern.

WATERVAST: Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis.

COMFORTABEL: De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.

Tijdswinst: daar houdt iedereen van. Floorify plaatst even makkelijk en snel als een laminaatvloer op om het even welke ondergrond. Ook zonder voorbereiding. Het handige, beproefde kliksysteem maakt van het plaatsen kinderspel. Vaarwel parketlijm, welkom Floorify. Gewoon de Floorify Comfort ondervloer uitrollen, klikken en klaar! Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is in het leven.
Onze filialen Aalst, Beveren en Ninove beschikken vanaf nu ook over een gloednieuwe shop-in-shop van Floorify. Een instore belevingswinkel waarbij u aan de hand van interactieve testjes de vele voordelen van een Floorify vloer zelf kunt ontdekken. Verder kunt u uw favoriete vloer zien én voelen op groot oppervlak en kunt u aan de hand van live plaatsingsdemo’s ondervinden hoe de vloer geplaatst wordt.Terug naar boven