Elk huisje heeft zijn...vloertje

donderdag 02 januari 2020
Je gaat verhuizen, bent aan het bouwen of je wil na een
aantal jaar je huis wat opfrissen. De keuze van je vloer heeft een heel grote
invloed op hoe je woning eruit zal zien en wat je interieur uitstraalt. De
vloeren van Quick-Step, Floorify en Forbo zijn makkelijk te installeren en
vragen geen grote sloop- of voorbereidingswerken. Ideaal dus voor een snelle
make-over met maximum effect!

Inkom

De hal of inkom van je huis is een ruimte waar veel passage is en die best wel onder de elementen te lijden heeft. De deur staat open voor een praatje met de buurvrouw en er vallen wat spetters regen en natte bladeren op, de kinderen komen terug binnen na een uurtje spelen in de tuin en schoppen hun vuile modderschoenen uit in de hal. Met een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer van Quick-Step geniet je van de stijlvolle look van hout met de slijtvastheid van vinyllaminaat. Bestand tegen water en vuil en makkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Woonkamer

In de living wil je het graag warm en gezellig hebben. Een parketvloer is hier dus ideaal. Leuk om op kousevoeten over te wandelen en sfeervol voor een avondje met vrienden of familie. Bovendien is hout een neutraal materiaal dat een blanco canvas vormt voor de aanpassingen in je interieur: hout met een strak lederen bankstel, check - hout met een gezellig hoogpolig tapijt, ook check. Quick-Step heeft een ruim assortiment parketvloeren dat bovendien beschikt over de Wood for Life-technologie. Een behandeling die het hout krasvrij houdt en beschermt tegen water en vuil.

Keuken & badkamer

Voor een cleane look die past bij een hedendaagse keuken én daarnaast ook nog eens erg makkelijk in gebruik is, kies je voor de vinyltegels met betonlook van Floorify. De volledige waterbestendigheid van deze vinylvloeren maakt Floorify de ideale toepassing voor vochtige ruimtes zoals een keuken of badkamer. Wil je je badkamer graag fris houden, maar mag er toch een speels element in zitten? Ga dan voor de terrazzo-uitvoering. Beschikbaar in twee designs, haal je met Floorify in een handomdraai de eigenzinnigheid van terrazzo in huis zonder het gesleur van zware tegels.

Slaapkamer

Een slaapkamer moet rust uitstralen, zowel in kleurgebruik als in de aanwezige materialen in de kamer. Een donzig dekbed, gedimde nachtlampjes en een vloer met een zacht loopgevoel. Forbo-vloeren hebben een dempende werking die zowel de voetstappen in de kamer zelf als de overdracht van geluid naar de onderliggende woonkamer vermindert. Beschikbaar in ontelbare kleuren, effen of met een patroon, vind je in het Forbo-assortiment vast en zeker een geschikte vloer voor je eigen kamer en die van je kinderen.

Terug naar boven
COVID-19 aangepaste regeling: Schellaert blijft u graag verder helpen. Heeft u een vraag of bestelling, gelieve dan dit invulformulier te gebruiken. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw mail.
Bestellen