Copagro - de keuze van de vakman

donderdag 25 februari 2021
Copagro is een vaste waarde in de distributie van verf en decoratie. De firma werd in 1945 opgericht in België als een coöperatie van vrije groothandels. Ondertussen is zij uitgegroeid tot de marktleider in de BENELUX. Schellaert is dan ook trots reeds jarenlang partner te zijn van Copagro, want ook voor ú als vakman is dit belangrijk!

Uw merk én uw leverancier van merken.

Copagro combineert de distributie van grote merken met zijn eigen distributiemerk. Zij hebben nl. een belangrijk partnership met belangrijke merken zoals Classidur, Graco, Quick Step, Erfurt, Toupret, Ardex, Anza, Goudhaantje, Wienese... Voor deze merken is Copagro één van de grootste distributeurs in de Benelux. We kunnen u deze gamma's dus aan de beste voorwaarden en met de beste service aanbieden.

Vanuit het centraal magazijn te Temse worden de Schellaert filialen dagelijks beleverd. Zo zijn er maar liefst 6000 artikelen permanent op voorraad bij Copagro. Concreet wil dit zeggen dat Schellaert en Copagro binnen een uiterst korte termijn deze producten tot bij de vakman schilder brengen.

En zo zorgen we samen voor tevreden schilders en decorateurs in Oost-Vlaanderen!

Het volledige COPAGRO assortiment kan u ontdekken op www.copagro.be


Terug naar boven