Camargue kleurenkaart

donderdag 07 april 2016
Om onze klanten te helpen met hun kleurkeuze, hebben de Schellaert kleurenadviseurs een selectie gemaakt van 128 trendy kleuren.

Om onze klanten te helpen met hun kleurkeuze, hebben de Schellaert kleurenadviseurs een selectie gemaakt van 128 trendy kleuren. Gekozen uit de duizenden kleuren uit verschillende kleurenwaaiers en aangepast aan de nieuwste trenden zijn we tot de “La Camargue” Selectie gekomen, eenvoudig en met echte verfstalen samen gevat in een handige kleurenkaart. Wenst U de gekozen kleuren thuis te presenteren in uw interieur, dan kan dit via de handige Canvassen geschilderd met de Pinto verf in deze 128 Camargue kleuren.

Terug naar boven

Schellaert verf & decoratie opent nieuw filiaal in Grimbergen!

Met plezier melden wij u de opening van ons 5de filiaal in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met dit nieuwe verkooppunt, gelegen aan de Wolvertemsesteenweg 317 te Grimbergen, wensen wij ons nog sterker regionaal te verankeren en u als professional of particulier een optimale service te verlenen. Grimbergen is een logische volgende stap en sluit geografisch perfect aan bij de regio waarin Schellaert vandaag actief is. Met eerdere overnames te Gent, Beveren en Ninove, volgt nu de aanwezigheid in Vlaams-Brabant. Vlot bereikbaar, zowel langs de A12 afrit Meise of R0 afrit Grimbergen, is er voldoende parking voorzien.