Bostik wand-en vloertechniek

vrijdag 20 mei 2022
De basis voor een mooie en duurzame wand of vloer is een goede ondergrond. Bostik biedt een compleet en vernieuwd assortiment vloertechnische producten met diverse reparatie-en herstelproducten, vochtschermen, primers, egalines en lijmen voor soepele vloerbedekkingen en parket. Daarnaast ook het bestaande en ongewijzigde assortiment wandtechnische producten. Hiermee biedt Bostik altijd een passende oplossing in alle soorten toepassingsgebieden en omgevingen, zoals gezondheid en zorgsector, scholen, hotels, bedrijven en magazijnen.


Bostik biedt voor vrijwel elke toepassing een oplossing op maat. Het assortiment is daarom breed en specifiek tegelijk:

  • montage - en afdichtingstechniek
  • brandwerende en luchtdicht bouwen systemen
  • geveltechniek
  • wand - en vloertechniek
  • tegel - en stucco techniek
  • vochtweringstechniek
  • hovenierstechniek

Schellaert kiest dan ook resoluut voor Bostik! Want naast een ruim professioneel productaanbod kunnen wij ook rekenen op een goede technische ondersteuning. Zelfs op uw werf!

Terug naar boven

Schellaert verf & decoratie opent nieuw filiaal in Grimbergen!

Met plezier melden wij u de opening van ons 5de filiaal in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met dit nieuwe verkooppunt, gelegen aan de Wolvertemsesteenweg 317 te Grimbergen, wensen wij ons nog sterker regionaal te verankeren en u als professional of particulier een optimale service te verlenen. Grimbergen is een logische volgende stap en sluit geografisch perfect aan bij de regio waarin Schellaert vandaag actief is. Met eerdere overnames te Gent, Beveren en Ninove, volgt nu de aanwezigheid in Vlaams-Brabant. Vlot bereikbaar, zowel langs de A12 afrit Meise of R0 afrit Grimbergen, is er voldoende parking voorzien.