Arte Easypro: dé Kant - en - klare, spatvrije gel voor het gemakkelijk verwijderen van oude lagen behang

maandag 08 februari 2021
Hij strijkt makkelijk uit en dringt goed door. Zo krijgt Easypro nagenoeg elk soort behang snel van de muur, zelfs geschilderd glasweefsel vormt geen probleem. De afweekgel is geschikt voor elk type muur, ook gipskarton. Bovendien is Easypro milieuvriendelijk en pH neutraal

Eenvoudig in gebruik
De gel is kant-en-klaar, je hoeft dus niets toe te voegen. Je brengt hem makkelijk aan met een langharige verfrol. De meeste behangsoorten zijn na een twintigtal minuten helemaal doordrongen van het product. Je verwijdert de banen dan eenvoudig door ze van boven naar beneden van de muur te trekken.

Verwijderen van glasweefsel
Voor professionals is het vast geen geheim: het grote probleem dient zich aan bij het verwijderen van geschilderd glasweefsel. Tot nu toe was dat onbegonnen werk, met Easypro is het voortaan wél mogelijk. Als het glasweefsel is geschilderd met matte verf, kan het zonder voorbereiding worden verwijderd. Is het geschilderd met een ondoordringbare, glanzende verf, schuur je de verf eerst licht op. Easypro dringt door de verflagen heen en zo kan je het geheel verwijderen.


Terug naar boven