Anza kwasten en rollen: de beste keuze voor een echte profschilder!

donderdag 25 februari 2021
Het makkelijker maken van schilderen is altijd al een uitdaging geweest voor ANZA. Vier woorden komen steeds terug: kwaliteit, functie, ergonomie en design.


ANZA KWASTEN

De kwasten van ANZA zijn speciaal ontworpen voor de professionele schilder. Bij het samenstellen van o.a. de vezelmix wordt ieder aspect gewikt en gewogen om het schilderen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, een beter resultaat te bekomen en tijd te besparen.


ANZA LAK-EN MUURVERFROLLEN

Bij ANZA bestaat er voor ieder te schilderen oppervlak een perfect geschikte verfrol ontwikkeld.

  • De witte ANZA rollen zijn geschikt voor gladde ondergronden. Deze rollen zijn te herkennen aan hun dichtheid en korte poolhoogte (Anza Vilt) of langere poolhoogte en meer volume (Anza Platinum). Deze verfrollen zijn ideaal om te lakken. In combinatie met een kwalitatieve lakverf, zorgen ze voor een strak en mooi resultaat!
  • De groene rollen zijn ontworpen om muren en plafonds te schilderen die redelijk glad zijn of al een bepaalde structuur hebben. De poolhoogte van deze rollen is afgestemd om voldoende capaciteit te hebben maar toch niet te veel structuur aan te brengen (Anza MicMex).

Terug naar boven