Nieuws

Ontdek hier de laatste nieuwtjes, blogberichten, events en promoties.

Home Nieuws Waarom een professioneel verfspuittoestel van Graco?
13-6-2023

Waarom een professioneel verfspuittoestel van Graco?

Ervaren contractors en professionele schilders kennen het verschil. De airless verfspuitmachines van Graco worden beschouwd als goede investeringen die betrouwbaar presteren, jaar na jaar. Reken voor hoge productiesnelheden en topprestaties op de duurzame, eenvoudig te onderhouden elektrische en door gas aangedreven airless spuittoestellen van Graco.

Graco investeerde, meer dan 60 jaar geleden, in het eerste mobiele airless verfspuittoestel en zijn sindsdien blijven innoveren om de hoge prestaties en maximale productiviteit te leveren die u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien. Of u nu een contractor bent die gericht is op kleine woningen of een grote contractor die elke dag aan de grootste projecten werkt, ze hebben een configuratie die op uw behoeften is afgestemd. De airless verfspuiten van Graco zijn ontworpen en gebouwd in de Verenigde Staten van Amerika, met onderdelen van de hoogste kwaliteit en ondersteund door een toonaangevende garantie in de sector. Alle spuittoestellen van Graco zijn 100% in de fabriek getest en in de praktijk bewezen, u kunt er dus op vertrouwen dat uw geld naar het beste professionele verfspuittoestel gaat dat u kunt kopen.

 

Maximale prestaties & ongeëvenaarde productiviteit

 

Tijd is geld — in het bijzonder voor contractors. Graco is toegewijd aan professionele contractors door het ontwerpen van hoogwaardige spuittoestellen die uw productiviteit op de werkplek maximaliseren. Kies uit door een accu, elektrisch of gas aangedreven spuittoestellen om uw bedrijf te laten groeien en winstgevend te blijven.

 

Toonaangevende kwaliteit & garantie op apparatuur

 

Graco staat volledig achter elk apparaat dat ze maken met de beste garantie in de sector. Spuit met het vertrouwen dat u de garantie van Graco waarschijnlijk nooit zal moeten gebruiken, maar als dit toch het geval is — zullen ze voor u klaarstaan.

 

Een superieure airless afwerking, elke keer

 

De airless verfspuiten van Graco bieden de beste combinatie van snelheid en een hoogwaardige afwerking. De airless technologie zorgt voor een gelijkmatige en foutloze dekking van verf of coating op alle oppervlakken, of u nu binnen of buiten schildert.

 

Kom snel langs bij Schellaert en ontdek het ruime gamma aan toestellen en toebehoren. Onze medewerkers helpen u verder in uw zoektocht naar het ideale toestel voor al uw werken.

Kom naar Schellaert!

En ontdek ons assortiment, onze service en ons persoonlijk advies op maat in een van onze Schellaert filialen.

 

Verf, behangpapier, vloerbekleding, gordijnen, zonwering & detailafwerking: bij ons vindt u het allemaal! Kom naar één van onze showrooms en ervaar de voordelen van onze expertise.

 

  • Aalst
  • Grimbergen
  • Beveren
  • Ninove
  • Gent

Bekijk alle Schellaert vestigingen

Volg ons op Instagram

@schellaertverfdecoratie

Nieuws