Nieuws

Ontdek hier de laatste nieuwtjes, blogberichten, events en promoties.

Home Nieuws De perfecte zomerse werkoutfit? Dassy D-FX en Flex, zoveel meer dan een 'gewone' short!
16-6-2022

De perfecte zomerse werkoutfit? Dassy D-FX en Flex, zoveel meer dan een 'gewone' short!

Een luchtig T-shirt en een zomerse werkshort, dat draag jij toch ook het liefst bij zomerse temperaturen? Met de outfits van Dassy kan jij ook bij warme temperaturen veilig én comfortabel aan de slag!

Kies en beweeg zoals u dat wilt! Combineer flexibele modellen en functionaliteiten, en dat in maar liefst 7 dynamische kleuren. Stretch, waterafstotend, UV-bescherming … Deze collectie stretch werkkleding biedt alles wat u als professional nodig hebt om vlot een complete en comfortabele werkoutfit samen te stellen, afgestemd op uw smaak en noden.

De nieuwe flexibele D-FX FLEX PAINTERS-werkbroeken zijn zoveel meer dan een witte werkbroek. Op aanwijzing van de testers werd een volledig nieuwe dijbeenzak ontworpen, speciaal in functie van de tools die schilders en stukadoors vaak gebruiken. Denk vb. maar aan een breekmes, potlood, stylo, meter, schroevendraaier, maar vooral ook aan specifieke tools zoals een steekmes, schilder- en stofborstel,…” Deze zak werd aan de binnen- en buitenkant versterkt met Cordura® voor extra bescherming tegen scherpe tools zoals een plamuurmes. Bovendien zorgt de gladde Cordura®-stof er ook voor dat materiaal gemakkelijk in de zak glijdt. Het nieuwe, uitgebreide assortiment wit/antracietgrijze werkkleding zit niet alleen mannen als gegoten. De meeste modellen zijn ook beschikbaar voor vrouwen, met een aangepaste, vrouwelijke pasvorm.

Kom naar Schellaert!

En ontdek ons assortiment, onze service en ons persoonlijk advies op maat in een van onze Schellaert filialen.

 

Verf, behangpapier, vloerbekleding, gordijnen, zonwering & detailafwerking: bij ons vindt u het allemaal! Kom naar één van onze showrooms en ervaar de voordelen van onze expertise.

 

  • Aalst
  • Grimbergen
  • Beveren
  • Ninove
  • Gent

Bekijk alle Schellaert vestigingen

Volg ons op Instagram

@schellaertverfdecoratie

Nieuws