Voorwaarden professioneel kleuradvies

Gratis kleuradvies in de showroom van SCHELLAERT

In onze showroom staan onze medewerkers, gratis, klaar om u te begeleiden en te adviseren voor de herinrichting van uw interieur. TIP ! Breng foto’s en eventueel accessoires uit uw interieur mee zodat onze adviseurs zich een zo volledig mogelijk beeld van uw interieur kunnen vormen. Maak een afspraak voor uw bezoek.

Betalend kleuradvies ter plaatse

Onze kleurenconsulent(e) komt bij u thuis. Rekening houdend met uw wensen, stijl, meubels en accessoires, wordt er een deskundig en gepersonaliseerd kleuradvies opgesteld. Bovendien kan u, indien gewenst, geadviseerd worden in de juiste verfkeuze en de nodige benodigdheden om het werk uit te voeren. Voor meer specifieker technische vragen naar restauratie en herstelling, kan u steeds terecht bij onze adviseurs op de firma.

Hoeveel kost deze gepersonaliseerde service?

  • € 90,00 (*) voor het eerste uur. Er wordt steeds minimaal 1 uur gerekend
  • € 75;00 (*) voor elk aangebroken bijkomend uur
  • Geen verplaatsingskosten binnen een straal van 10 km rondom SCHELLAERT
  • € 10,00 (*) vaste kost voor verplaatsing van 10 km tot 20 km
  • € 20,00 (*) vaste kost voor verplaatsing meer dan 20 km (max verplaatsing = 40 km)

Afspraak wordt gemaakt in functie van beschikbaarheid en agenda van de adviseurs.
(*) Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Waardebon

U kan € 60,00 op de kostprijs van het advies terugverdienen bij aankoop van minimum € 300.00 (*) aangekleurde verf uit het SIGMA en PINTO gamma (kleuren volgens advies).
(*) winkelprijs BTW incl.

De waardebon kan enkel door de eindgebruiker bij Schellaert worden ingeruild en niet als betaalmiddel naar een schilder toe of worden ingeruild bij uw schilder.

Terug naar boven