Kleuradvies voor slaapkamer, woonkamer en interieur aan huis of in onze showroom.

Hebt u graag kleuradvies voor interieur van uw klant? Of zoekt u zelf goede raad als particulier? Schellaert biedt het u gratis aan in de verkoopruimte.

Richt u uw woning opnieuw in, maar weet u niet meer van welk hout pijlen te maken? Vraag Schellaert om kleuradvies. Het interieur krijgt dan meteen een nieuwe uitstraling. Klassiek of modern. Speels of strak. Tijdloos of trendy. Altijd verrassend, creatief en origineel.

Krijgt uw klant liever kleuradvies in zijn woonkamer? Onze kleurenconsulenten gaan bij hem langs. Ze houden bij hun kleuradvies voor zijn interieur rekening met wat hij wil, met zijn smaak en meubilair. Weet u niet welke producten en materialen u het best gebruikt? Dan rekent u ook op uitstekend technisch advies.

Gratis kleuradvies in de showroom van SCHELLAERT

In onze showroom staan onze medewerkers, gratis, klaar om u te begeleiden en te adviseren voor de herinrichting van uw interieur. TIP ! Breng foto’s en eventueel accessoires uit uw interieur mee zodat onze adviseurs zich een zo volledig mogelijk beeld van uw interieur kunnen vormen. Maak een afspraak voor uw bezoek.

Betalend kleuradvies ter plaatse

Onze kleurenconsulent(e) komt bij u thuis. Rekening houdend met uw wensen, stijl, meubels en accessoires, wordt er een deskundig en gepersonaliseerd kleuradvies opgesteld. Bovendien kan u, indien gewenst, geadviseerd worden in de juiste verfkeuze en de nodige benodigdheden om het werk uit te voeren. Voor meer specifieker technische vragen naar restauratie en herstelling, kan u steeds terecht bij onze adviseurs op de firma.

Hoeveel kost deze gepersonaliseerde service?

  • € 90,00 (*) voor het eerste uur. Er wordt steeds minimaal 1 uur gerekend
  • € 75;00 (*) voor elk aangebroken bijkomend uur
  • Geen verplaatsingskosten binnen een straal van 10 km rondom SCHELLAERT
  • € 10,00 (*) vaste kost voor verplaatsing van 10 km tot 20 km
  • € 20,00 (*) vaste kost voor verplaatsing meer dan 20 km (max verplaatsing = 40 km)

Afspraak wordt gemaakt in functie van beschikbaarheid en agenda van de adviseurs.
(*) Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Waardebon

U kan € 60,00 op de kostprijs van het advies terugverdienen bij aankoop van minimum € 300.00 (*) aangekleurde verf uit het SIGMA en PINTO gamma (kleuren volgens advies).
(*) winkelprijs BTW incl.

De waardebon kan enkel door de eindgebruiker bij Schellaert worden ingeruild en niet als betaalmiddel naar een schilder toe of worden ingeruild bij uw schilder.


> Voor kleuradvies van slaapkamer tot woonkamer: maak een afspraak bij u thuis of in onze showroom.

> Neem u uw volledige interieur onder handen? Krijg professioneel interieuradvies in Gent, Aalst, Beveren, Grimbergen en Ninove of interieuradvies aan huis.

Terug naar boven