Renovatie van buitenmuren met Toupret

maandag 21 augustus 2023
Renovatie van gevels vereist vaak uitgebreide voorbereidende werkzaamheden voordat de gevel wordt geplamuurd. Het behandelen van scheuren en om gaten van elke diepte te vullen, op onbehandelde of geverfde oppervlakken, kunt u Toupret MUREX® gebruiken die snel uithardt, of Toupret FIBAREX® voor een goed schuurbaar product.Om tijd te besparen op uw projecten kan MUREX® worden gebruikt voor het vullen van gaten van alle afmetingen, het herstellen zonder bekisting het snel kunnen overschilderen in minder dan 24 uur, voor zeer goede hechting op elke ondergrond en extreme hardheid.

Voor het vullen van gaten en het behandelen van scheuren is FIBAREX® een universeel inzetbare, met vezels versterkte, goed schuurbare plamuur die ook kan worden gebruikt voor het herstellen van kapotte hoeken en voor plaatselijk uitvlakken tot een gladde laag. Door zijn extra witte kleur kan hij binnen 24 uur na het aanbrengen met alle soorten verf worden bedekt.

Tegenwoordig is TOUPRET, dankzij zijn hoge normen en expertise, het referentiemerk voor professionals geworden, dat de meest deskundige en innovatieve oplossingen ontwerpt om de duurzame verbetering van muren en plafonds, binnen en buiten te ondersteunen en te garanderen. Een assortiment pleisters en diensten aangepast aan alle gebruikersprofielen, van de meest beginnende tot de meest deskundige, om aan alle eisen te voldoen, van renovatie tot nieuwbouw.

Vullen – Uitvlakken – Dunpleisteren – Pleisters voor buiten – oplossingen voor stukadoors en droge afbouwers – speciale behandelingen – plamuren voor hout

Het bedrijf behoudt zijn leiderschap dankzij de constante kwaliteit van zijn producten, talrijke innovaties en een betrouwbare en efficiënte logistiek, waardoor het vandaag de dag in Frankrijk de meeste erkenning op de markt geniet. Met deze erkenning op zijn markt is de groep ook actief bezig zich internationaal te ontwikkelen.

Terug naar boven