Khrôma pakt uit met 5 nieuwe behangcollecties:

vrijdag 17 februari 2017
Khrôma is bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit van zijn non-woven behangsoorten. Het vliesbehang is ontworpen in het West-Vlaamse Hulste en is vervaardigd door Masureel, een bedrijf dat continu investeert in zijn ultra moderne machines.
Het ontwerpteam maakt elke serie met een meesterlijke uniekheid en bereikt interieurliefhebbers die op zoek zijn naar iets anders. Al wie het behang van Masureel ziet en voelt is onmiddellijk overtuigd van de authenticiteit en het technisch karakter van hoge kwaliteit. Dit is het werk van professionals met aandacht voor design.
  1. SOUND OF COLOR: is samengesteld uit acht kleurschema's, waarbij ze een pure collectie vormt geïnspireerd op herfst en winter, staal en goud, beton en tegels. Dit wordt genuanceerd door de warme kleuren en wordt gecontrasteerd met de geometrische motieven die zich versmelten in de patronen en texturen van de gebruikte materialen.
  2. KURIOZA: de kleuren van Kurioza zijn interessante alternatieven voor standaard kleuren en tinten. Trendkleuren en energieke combinaties dagen ons uit om voor vrolijkheid te kiezen. Kurioza is gedurfd en beeldschoon, het is speels met een volwassen smaak.
  3. GATSBY: de exuberante kleuren van de nieuwe Gatsby collectie slepen je mee naar een tumultueuze periode waar de 'nouveau riche' samensmelt met de verloren generatie. De Art Deco geïnspireerde dessins geven het behang een unieke glamour en luxe uitstraling.
  4. AIDA: deze collectie begeleidt ons op een inspirerende reis door een fascinerende Arabische geschiedenis. De kleuren in Aida vertegenwoordigen de diversiteit aan tinten die we op onze reis hebben ontmoet. Al deze tinten werden gecombineerd in de dessins van de wandbekleding van de Aida-collectie.
  5. VENEZIA: dit nieuwe boek verleidt ons tot het maken van een tocht door Venetië, de stad van de liefde. De kleuren ogen wonderlijk en zacht. De kenmerkende krullen en aderpatronen van de vele marmerkleurige variëteiten die ons omringen, vervolledigen deze wereld van luxe en klasse.
Terug naar boven

Schellaert verf & decoratie opent nieuw filiaal in Grimbergen!

Met plezier melden wij u de opening van ons 5de filiaal in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met dit nieuwe verkooppunt, gelegen aan de Wolvertemsesteenweg 317 te Grimbergen, wensen wij ons nog sterker regionaal te verankeren en u als professional of particulier een optimale service te verlenen. Grimbergen is een logische volgende stap en sluit geografisch perfect aan bij de regio waarin Schellaert vandaag actief is. Met eerdere overnames te Gent, Beveren en Ninove, volgt nu de aanwezigheid in Vlaams-Brabant. Vlot bereikbaar, zowel langs de A12 afrit Meise of R0 afrit Grimbergen, is er voldoende parking voorzien.