De perfecte zomerse werkoutfit? Dassy D-FX en Flex, zoveel meer dan een 'gewone' short!

donderdag 16 juni 2022
Een luchtig T-shirt en een zomerse werkshort, dat draag jij toch ook het liefst bij zomerse temperaturen? Met de outfits van Dassy kan jij ook bij warme temperaturen veilig én comfortabel aan de slag! Kies en beweeg zoals u dat wilt! Combineer flexibele modellen en functionaliteiten, en dat in maar liefst 7 dynamische kleuren. Stretch, waterafstotend, UV-bescherming … Deze collectie stretch werkkleding biedt alles wat u als professional nodig hebt om vlot een complete en comfortabele werkoutfit samen te stellen, afgestemd op uw smaak en noden.

De nieuwe flexibele D-FX FLEX PAINTERS-werkbroeken zijn zoveel meer dan een witte werkbroek. Op aanwijzing van de testers werd een volledig nieuwe dijbeenzak ontworpen, speciaal in functie van de tools die schilders en stukadoors vaak gebruiken. Denk vb. maar aan een breekmes, potlood, stylo, meter, schroevendraaier, maar vooral ook aan specifieke tools zoals een steekmes, schilder- en stofborstel,…” Deze zak werd aan de binnen- en buitenkant versterkt met Cordura® voor extra bescherming tegen scherpe tools zoals een plamuurmes. Bovendien zorgt de gladde Cordura®-stof er ook voor dat materiaal gemakkelijk in de zak glijdt. Het nieuwe, uitgebreide assortiment wit/antracietgrijze werkkleding zit niet alleen mannen als gegoten. De meeste modellen zijn ook beschikbaar voor vrouwen, met een aangepaste, vrouwelijke pasvorm.


Terug naar boven

Schellaert verf & decoratie opent nieuw filiaal in Grimbergen!

Met plezier melden wij u de opening van ons 5de filiaal in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Met dit nieuwe verkooppunt, gelegen aan de Wolvertemsesteenweg 317 te Grimbergen, wensen wij ons nog sterker regionaal te verankeren en u als professional of particulier een optimale service te verlenen. Grimbergen is een logische volgende stap en sluit geografisch perfect aan bij de regio waarin Schellaert vandaag actief is. Met eerdere overnames te Gent, Beveren en Ninove, volgt nu de aanwezigheid in Vlaams-Brabant. Vlot bereikbaar, zowel langs de A12 afrit Meise of R0 afrit Grimbergen, is er voldoende parking voorzien.